Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Z kanceláře strakonické KSČM zmizelo 30 tisíc. Policie pátrá po pachateli

Strakoničtí policisté pátrají po neznámém pachateli, který měl z kanceláře KSČM ve Strakonicích ukrást 30 tisíc korun. Policejní mluvčí Jaromíra Nováková uvedla, že na místě nebyly stopy po vloupání. Podle serveru Novinky.cz mohl peníze ukrást někdo z místního vedení.

„Strakoničtí policisté pátrají po dosud neznámém pachateli, který odcizil finanční hotovost z jedné kanceláře ve Strakonicích. Pachatel odcizil zhruba 30 tisíc korun, kdy část peněz byla uložena v příručním trezoru,“ uvedla policejní mluvčí Jaromíra Nováková. Ke krádeži podle ní mělo dojít v době od 10. do 16. ledna.

Bližší informace k případu ale zatím odmítla sdělovat. „Případ nebudeme zatím více komentovat. Vše je v počátku šetření,“ dodala Nováková. Podle ní ale nebyly na kanceláři známky po násilném vniknutí. Server Novinky.cz uvedl, že jedním z pachatelů tak mohl být někdo z místní organizace, kteří kancelář používají. 

První místopředseda strakonické KSČM je podle Novinek několik dní k nezastižení. Kontaktovat se ho nepodařilo ani redakci Budějcké Drbny.

Foto Jana Kroneislová

Štítky policie, krádež, KSČM, Strakonice

Z kanceláře strakonické KSČM zmizelo 30 tisíc. Policie pátrá po pachateli  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.