Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Písečtí kriminalisté zadrželi dalšího dealera pervitinu

, aktualizováno 5. února 2019, 9:42

Úspěšnou akci mají za sebou písečtí kriminalisté, kteří se specializují na drogovou problematiku. Na konci ledna se jim podařilo zadržet dalšího dealera pervitinu, proti kterému bylo zahájeno trestní stíhání.

Kriminalisté dealera odhalili a zadrželi v Písku v noci 31. ledna. „Dealer si měl podle kriminalistů opatřovat drogu, kterou následně na Písecku prodával, dával nebo vyměňoval za protislužby a věci,“ upřesnila okolnosti případu policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová.

Zadržení podezřelého neprobíhalo zcela hladce. Dealer jedoucí v osobním automobilu se nechtěl jen tak vzdát a během zákroku poškodil služební automobil. Ani po zastavení nechtěl s kriminalisty spolupracovat a uzamkl se ve voze, kteriminalisté museli přistoupit k razantnějšímu řešení, pomocí teleskopického obušku rozbili okénko a muže zadrželi.

Vyšetřovatel proti muži zahájit trestní stíhání, a to pro trestný čin nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. „Kriminalisté zadokumentovali za poslední tři měsíce bezmála sto případů, kdy měl muž drogu především prodávat, ale také darovat, vyměňovat za věci, například za mobilní telefon či za různé protislužby. Vyšetřování případu dále pokračuje,“ uvedla mluvčí.

Foto Policie České republiky

Štítky krimi, policie, dealer, drogy, pervitin, Písek, okres Písek, metamfetamin

Písečtí kriminalisté zadrželi dalšího dealera pervitinu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.