Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

VIDEO: Fanoušci Havířova surově napadli motoráka. Bili ho pěstmi a vláčeli po zemi

Policisté dopadli šestnáctičlennou skupinu, která v úterý 5. března vtrhla do pizzerie v Havířově a brutálně napadla fanouška Motoru. Sedícího muže kopali a bili pěstmi. Jeden z útočníků už byl v minulosti jedenáctkrát trestaný.

„Maskovaní vběhli ke stolu, kde seděli fanoušci hokejového klubu Motor České Budějovice. Tady fyzicky napadli 26 letého muže, na něj zaútočili pěstmi a kopy. Nakonec ho po zemi smýkali až ke vchodovým dveřím. Po celou dobu budějčáka bili, pak mu svlékli triko a mikinu s logem klubu. Za několik minut se ještě vrátili a jeden ze skupiny pachatelů ukradl ze židle u stolu odložený hokejový dres a šálu klubu Motor České Budějovice,“ uvedl karvinský kriminalista Tomáš Albrecht.

Napadený muž neutrpěl vážná zranění. Psychický šok však byl mnohem větší. Případ vyšetřovali policisté na Karvinsku. I přestože byli všichni útočníci maskovaní kuklami, případně kapucemi, všechny se je podařilo odhalit a zadržet.

„Všichni plnoletí jsou muži, jeden z nich byl v minulosti již 11krát soudně trestán. V partě byli i čtyři mladiství. Někteří jsou nezaměstnaní. Proti všem bylo zahájeno trestní stíhání a obviněni jsou ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže v souběhu s přečinem výtržnictví. Agresorům hrozí až deset let ve vězení,“ uvedla karvinská policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Foto pcr.cz

Štítky napadení, Motor, Havířov, fanoušci, policie, Madeta Motor České Budějovice, okres Karviná

VIDEO: Fanoušci Havířova surově napadli motoráka. Bili ho pěstmi a vláčeli po zemi  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.