Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Muž kradl v obchodě, fyzicky napadl ostrahu. Zadržel ho policista v civilu

Písečtí policisté řeší krádež v jednom z obchodů v Písku. Šestadvacetiletý muž ukradl oblečení. Ochranku, která zloděje odhalila, fyzicky napadl. K jeho smůle byl v té době v obchodě i policista v civilu, který zloděje zadržel.

„Podezřelý muž se na prodejnu vrátil a ukradené oblečení vrátil. Pracovníci prodejny chtěli krádež dál řešit. Mladík ale začal být agresivní. Do ostrahy začal strkat a pak přitvrdil. Pracovníka prodejny fyzicky napadl tak, že mu způsobil zranění, která si vyžádala léčení. Při pokusu o útěk z obchodu měl napadnout dalšího pracovníka prodejny a také jemu způsobil zranění, se kterými musel být ošetřen,“ popsala tisková mluvčí policie Kamila Čuřínová Ingrišová.

Šestadvacetiletého zloděje na místě zadržel policista, který byl v tu dobu mimo službu a chtěl v prodejně nakupovat. Na místo činu vyjížděli policisté píseckého obvodního oddělení i strážníci městské policie. Policisté případ dále prošetřují pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví, ublížení na zdraví a krádež.

Foto Dominik Svoboda

Štítky obchod, krádež, Písek

Muž kradl v obchodě, fyzicky napadl ostrahu. Zadržel ho policista v civilu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.