Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Silnicím včera vládli podnapilí cyklisté, jeden přehlédl popelářský vůz a narazil do něj

Dopravní policisté včera řešili několik dopravních nehod cyklistů. U většiny hrál hlavní roli alkohol. Jedna nehoda si vyžádala těžké zranění.

K první nehodě došlo před půl druhou na Lidické třídě. Cyklistka nestačila včas zareagovat na otevřené dveře osobního auta a narazila do nich. O její ošetření se postarali zdravotníci, kteří jí transportovali do nemocnice. V tomto případě byla zkouška na alkohol negativní.

Další nehoda se stala po půl šesté odpoledne na silnici mezi obcemi Munice a Zahájí. Cyklista tam při projíždění zatáčkou pravděpodobně nepřizpůsobil jízdu svým schopnostem a za krajnicí sjel do hlubokého silničního příkopu, kde se lehce zranil. Policisté dali muži dýchnout. Výsledek měření byl 2 promile.

A dalšího podnapilého cyklistu řešili policisté i o necelou hodinu později. Tentokrát na Rudolfovské třídě, kde muž pravděpodobně přehlédl stojící popelářský vůz a narazil do něj. „Při pádu se vážně zranil v horní polovině těla. Policisté cyklistu vyzvali k provedení testu na zjištění alkoholu, kdy výsledek ukázal více jak 1,5 promile. Zraněného pak převezli zdravotníci k dalšímu ošetření do nemocnice,“ uvedl tiskový mluvčí policie Milan Bajcura

Foto pcr.cz

Štítky nehoda, alkohol, cyklisté, Českobudějovicko, cyklista, havárie, Munice

Silnicím včera vládli podnapilí cyklisté, jeden přehlédl popelářský vůz a narazil do něj  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.