Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Policie vyšetřuje pád cyklisty, hledá svědkyni v osobáku

Táborští dopravní policisté vyšetřují pád cyklisty, ke které došlo ve čtvrtek 17. října v Chotovinách. Podle zatím zjištěných informací mělo v danou chvíli projíždět černé osobní auto značky Škoda Octavia, zřejmě „jedničkové řady“. Markantním znakem tohoto auta jsou zatmavěná boční okna zavazadlového prostoru.

K pádu staršího cyklisty došlo krátce po půl páté hodině odpolední ve čtvrtek 17. října v prostoru křižovatky ulic Rudé armády a U Parku v Chotovinách, přímo před prodejnou potravin. Důležitým svědkem dopravní události by mohla být řidička osobáku, která tou dobou místem projížděla.

„K objektivnímu posouzení všech skutečností této události vyzýváme řidiče uvedené Škody Octavia, respektive zřejmě řidičku blond vlasů, aby se přihlásila táborským dopravním policistům a podala ve věci vysvětlení. Učinit tak může, nejlépe po telefonické domluvě na číslech 974 238 250 či 974 238 111, na služebně dopravních policistů v budově územního odboru PČR na Soběslavské ulici číslo 2763 v Táboře,“ uvedl tiskový mluvčí policie Miroslav Doubek.

Policisté také hledají svědky, kteří by mohli pomoci s objasněním této události.

Foto pcr.cz

Štítky nehoda, svědectví, policie, Táborsko, cyklista, dopravní policie, Škoda Octavia, Chotoviny, Rudá armáda, Tábor

Policie vyšetřuje pád cyklisty, hledá svědkyni v osobáku  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.