Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Muž kouřil na dětském hřišti a před strážníky si hrál na cizince. Nakonec skončil v poutech

Hlídka městské policie řešila v sobotu muže, který na Sokolském ostrově kouřil cigarety na dětském hřišti. Ten ale se strážníky nechtěl spolupracovat a začal na ně mluvit anglicky. Strážníci muži sdělili, že bude předveden na cizineckou policii ke zjištění totožnosti. To se mu ale nelíbilo. Lehl si na zem a odmítal vstát. Situaci tím ale opravdu nevyřešil. Nakonec skončil v poutech.

Strážníci na Sokolský ostrov vyjížděli v sobotu. Muž, který na dětském hřišti kouřil, se strážníky nechtěl spolupracovat a myslel si, že když se bude vydávat za cizince, tak unikne pokutě.

„Muž na strážníky začal mluvit v anglickém jazyce a tvrdil, že má cestovní pas na hotelovém pokoji. Dále se strážníkům pokoušel namluvit, že není kuřákem, a proto nedopalky nemohou být od něho. Strážníci mu sdělili, že bude předveden na cizineckou policii ke zjištění totožnosti. To se muži nelíbilo. Lehl si na zem a odmítal vstát,“ uvedl tiskový mluvčí strážníků David Štýfal.

Hlídka proto muži nasadila pouta. Ten se najednou rozmluvil česky. Strážníci muže předvedli na obvodní oddělení policie, kde byl policisty ztotožněn. Muži následně byla uložena bloková pokuta. 

Ohodnoť článek

Foto

Štítky přestupek, městská policie, pokuta, České Budějovice, dětské hřiště, Cizinecká policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž kouřil na dětském hřišti a před strážníky si hrál na cizince. Nakonec skončil v poutech  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.