Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidič osobáku během několika minut třikrát boural, jeho cesta skončila nehodou na Hluboké

Jeden řidič osobáku zaměstnal v pondělí dopravní policisty hned třikrát. Cestou z Budějc na Hlubokou nejprve narazil do stojícího náklaďáku. Na policisty ale nečekal a ujel. S nabouraným autem pak o kus dál havaroval do svodidel. Svou jízdu zakončil v Zámostí. Tam se „napasoval“ mezi kovové oplocení rodinného domu a sloup veřejného osvětlení. Způsobená škoda je odhadnuta na více jak 150 tisíc korun.

Sedmapadesátiletý muž nejprve boural krátce před jednou hodinou odpoledne na okraji Budějc, kdy se zřejmě plně nevěnoval řízení a na křižovatce narazil do stojícího náklaďáku. Místo toho, aby počkal na vyřešení, pokračoval v jízdě po silnici po silnici II/105 k Hluboké nad Vltavou.

I když si řidič osobáku nárazem poškodil přední část auta, jel dál přes Bavorovice k Hluboké nad Vltavou. Po cestě havaroval do ocelových svodidel. Jeho cesta skončila poslední nehodou v hlubocké místní části Zámostí, kde vjel vlevo na chodník. Tam se „napasoval“ mezi kovové oplocení rodinného domu a sloup veřejného osvětlení.

„Vzhledem k jeho zdravotnímu stavu nebylo možné provést test na zjištění alkoholu v dechu, z toho důvodu si policisté vyžádali odběr biologického materiálu. Policisté budou zjišťovat, zda neměl řidič zdravotní komplikace, které mohly vést k popsaným nehodám,“ uvedl tiskový mluvčí policie Milan Bajcura, který dodal, že škoda byla odhadnuta na minimálně 150 tisíc korun. 

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pcr.cz

Štítky nehoda, policie, České Budějovice, škoda, Hluboká nad Vltavou, havárie, Zámostí, sloup, plot, veřejné osvětlení, rodinný dům, Bavorovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič osobáku během několika minut třikrát boural, jeho cesta skončila nehodou na Hluboké  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.