Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Klubovou šálu Baníku Ostrava si vynutil s boxerem v ruce, kriminalisté hledají svědky události

Kriminalisté pátrají po svědcích pátečního konfliktu, který se odehrál na ulici 9. května v Táboře. Mladík, který šel v doprovodu své přítelkyní, pod nátlakem tří mužů přišel o klubovou šálu Baníku Ostrava. Jeden z aktérů loupeže měl mít navíc na ruce nasazeného boxera.

K události došlo v pátek krátce po desáté hodině večerní v prostoru před pasáží Atlantis. „Skupinka tří mladíků tam měla obestoupit mladý pár. Jeden z útočníků pak vyzval chlapce, aby mu vydal klubovou šálu fotbalového klubu Baníku Ostrava, kterou měl omotanou kolem krku. Svou nekompromisní výzvu umocnil tím, že zaujal bojový postoj, kdy na ruce měl mít nasazeného boxera. Napadený chlapec mu šálu dal. Útočník pak měl v doprovodu svých kompliců odejít ve směru k autobusovému nádraží,“ uvedl tiskový mluvčí policie Miroslav Doubek.

Hlavním útočníkem měl být mladík ve věku 18 – 20 let. Měřil přibližně 175 centimetrů. Na sobě měl tmavou bundu a přes hlavu přetaženou kapuci od tmavé mikiny. „Markantními znaky útočníka byla modřina pod levým okem, chránič zubů modré barvy v puse a zápěstí omotané bílou bandáží. Další dva jeho komplici byli také oblečeni v tmavém. Na hlavách měli černé čepice či kapuce,“ řekl mluvčí, který dodal, že je předpoklad, že se útočníci účastnili fotbalového utkání v Budějcích. 

Policisté teď hledají případné svědky konfliktu. Své poznatky mohou lidé volat na telefonní číslo 974 238 700. Útočníkovi hrozí až deset let za mřížemi. 

Ohodnoť článek

Foto

Štítky konflikt, Tábor, loupež, policie, vězení, šála, FC Baník Ostrava, boxer, Atlantida

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Klubovou šálu Baníku Ostrava si vynutil s boxerem v ruce, kriminalisté hledají svědky události  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.