Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Pětatřicetiletá žena způsobila tři nehody. Poslední střet nepřežila

Jihočeští policisté řešili dnes odpoledne na Písecku tři dopravní nehody. Všechny způsobila pětatřicetiletá žena, která poslední střet dvou osobních aut nepřežila. Podle policie je možné, že byla pod vlivem alkoholu nebo jiných návykových látek.

K první nehodě došlo ve tři hodiny odpoledne v Milevsku. Pětatřicetiletá žena zde narazila do zaparkovaného auto. „Poté zezadu při nedobrždění nabourala do vozidla značky Mustang. Místo aby u nehod zastavila, pokračovala v jízdě po silnici číslo I/19 ve směru na obec Hrejkovice," popsala policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Po několika kilometrech měla žena ze zatím neznámých důvodů přejet do protisměru, kde se čelně srazila s jiným osobním autem, které řídila čtyřiašedesátiletá žena. „Po střetu zemřela řidička, která pravděpodobně nehodu zavinila. Starší žena byla se zraněním převezena do nemocnice. Nikdo jiný ve vozidlech nebyl,“ dodala mluvčí.

Policie se přesnými příčinami a okolnostmi nehody bude zabývat. Podle Schwarzové není vyloučeno, že mladší řidička byla pod vlivem alkoholu a návykových látek.

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krimi, nehoda, policie, Písecko, havárie, okres Písek, Milevsko, Hrejkovice, North American A-36 Apache

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pětatřicetiletá žena způsobila tři nehody. Poslední střet nepřežila  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.