Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Opilý zloděj nadýchal téměř tři promile. Při krádeži ho chytil majitel domu

Táborští policisté řeší od začátku týdne kuriózní případ krádeže. Zloděje totiž při činu chytil majitel domu, ve kterém pachatel řádil. Po zadržení policií navíc pachatel nadýchal téměř tři promile alkoholu. Muže, který už byl za stejnou trestnou činnost odsouzen, teď čeká soud.

Zloděj se do rodinného domu v Sudoměřicích u Tábora vydal v pondělí odpoledne. V nezajištěném domě chtěl ukrást různé komponenty a příslušenství k mobilní a výpočetní technice. S lupem ale daleko nedostal. „Než stihl věci z domu odnést, byl přistižen a zadržen majitelem domu. Ten na místo přivolal policejní hlídku,“ popsal Miroslav Doubek.

Přivolaná policejní hlídka zjistila, že jde o dobře známého muže, který už byl v minulosti za obdobnou trestnou činnost odsouzen. Zloděj navíc po zadržení nadýchal téměř tři promile alkoholu.

„Muže z Táborska nyní čeká soud, kde se bude zodpovídat z přečinu krádeže ve stádiu pokusu a přečinu porušování domovní svobody,“ dodal Doubek.

Ohodnoť článek

Autoři

Štítky krimi, zloděj, policie, krádež, alkohol, dům, Sudoměřice u Tábora, okres Tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý zloděj nadýchal téměř tři promile. Při krádeži ho chytil majitel domu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.