Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Čtyřkolkář ujel bez placení z čerpací stanice, policisté ho naháněli ulicemi Budějc

Honičku jako z akčního filmu mají za sebou budějčtí policisté, kteří v úterý odpoledne naháněli ulicemi města čtyřkolku. Ta ujela z čerpací stanice na Lidické ulici bez placení. Následná lustrace řidiče ukázala, že má vysloven zákaz řízení.

Šestadvacetiletý mladík ujel z čerpací stanice bez placení okolo třetí hodiny odpolední. „Tuto událost oznámila obsluha čerpací stanice na policii. O několik desítek minut později projel tento řidič po ulici Branišovská, kde prováděli kontrolu policisté z oddělení hlídkové služby,“ potvrdila mluvčí policie Štěpánka Schwarzová.

Silně znečištěné čtyřkolky bez registrační značky si okamžitě policisté všimli a pokusili se ji zastavit. „Řidič však na jejich výzvu nereagoval a vydal se dál směrem k ulici Husova. Policisté jeli za ním. Řidič čtyřkolky jel rychle a bezohledně, následně odbočil do ulice Na Zlaté stoce,“ dodala mluvčí.

Policisté stroj pronásledovali, řidiči však vjel do vědeckotechnického parku Jihočeské univerzity, kde projel mezi položenými kládami a ztratil se policistům z dohledu. „Ti zalarmovali další hlídky s přesným popisem podezřelého vozidla. Nedaleko Stecherova mlýna zaregistrovali ujíždějícího řidiče čtyřkolky dopravní policisté, kterým se podařilo vozidlo zastavit,“ uzavřela mluvčí.

Celou událostí se i nadále zabývají budějčtí policisté.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky České Budějovice, čtyřkolka, Policie ČR, drogy, čerpací stanice, Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zlatá stoka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtyřkolkář ujel bez placení z čerpací stanice, policisté ho naháněli ulicemi Budějc  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.