Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Tragický konec pátrání. Tělo pohřešované našla policie, muž podezřelý z vraždy je ve vazbě

Tragický závěr má pátrání po pohřešované ženě z Prachaticka, která v databázi pohřešovaných osob figurovala od poloviny dubna. Kriminalisté na základě získaných informací prohledali jeden z vytipovaných objektů, kde našli ukryté ženské tělo. Muže podezřelého z vraždy policie zadržela.

„Vše nasvědčovalo násilnému činu. Rozjelo se tak vyšetřování vraždy. Po provedené soudní pitvě a dalších úkonech obvinil vyšetřovatel v pátek pětačtyřicetiletého muže ze závažného zločinu vraždy. Obviněný je aktuálně ve vazbě,“ shrnul mluvčí policie Jiří Matzner.

Motiv kriminalisté zjišťují. „Muž je recidivistou, mříže opustil 30. dubna 2019, v pátek 30. dubna letošního roku se za ně vrátil. Jeho svoboda tak trvala přesně dva roky. V případě odsouzení hrozí obviněnému recidivistovi trest odnětí svobody v délce deseti až osmnácti let,“ dodal Matzner.

Podle informací Deníku bylo tělo ženy nalezeno v Netolicích. Redakce se odkazuje na místní, podle kterých kriminalisté ženu našli v jakési studni. S třiatřicetiletou ženou naposledy hovořila její příbuzná v pondělí 12. dubna. Od té doby byla nezvěstná.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Prachaticko, Netolice, pátrání, vražda, Policie ČR, policie, okres Prachatice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragický konec pátrání. Tělo pohřešované našla policie, muž podezřelý z vraždy je ve vazbě  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.