Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Další tragická nehoda na jihu Čech. Ve Veselí zahynul řidič po nárazu do sloupku

Tragické následky má sobotní nehoda, ke které došlo po sedmnácté hodině ve Veselí nad Lužnicí na Třídě Československé armády. Řidič Peugeotu 206 tam na rovném úseku zatím z neznámého důvodu vybočil ze silnice a ve vysoké rychlosti narazil do betonového sloupku. Jakákoliv resuscitace na místě již byla zbytečná.

„Náraz směřoval na místo řidiče. Řidič vozidla na místě zemřel. Podle předběžného šetření byl řidičem vozidla cizinec. Pravděpodobnou příčinou dopravní nehody by mohla být nepřiměřená rychlost,“ shrnul mluvčí policie Jiří Matzner.

Řidič do sloupku narazil čelně a zůstal ve voze zaklíněn. „K nehodě okamžitě vyjela posádka s lékařem ze Soběslavi. Bohužel i přes rychlý dojezd sanitky na místo nemohli záchranáři zraněnému již pomoci, neboť utrpěl mnohočetná poranění neslučitelná se životem. Lékař mohl už jen konstatovat smrt,“ uzavřela mluvčí Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje Zuzana Fajtlová.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Veselí nad Lužnicí, Policie ČR, ZZS JČK, nehoda, Česko, Československá armáda, Peugeot 206, Zdravotnická záchranná služba Jihočeského kraje, Soběslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další tragická nehoda na jihu Čech. Ve Veselí zahynul řidič po nárazu do sloupku  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.