Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Žena při objíždění autobusu srazila na přechodu pro chodce staršího muže. Ten utrpěl vážná zranění

Českobudějovičtí policisté vyšetřují dopravní nehodu, při níž byl v Ločenicích na Českobudějovicku těžce zraněn starší muž. Toho během přecházení přes přechod srazila žena, která objížděla autobus stojící na zastávce. Zraněný muž utrpěl těžká zranění a do nemocnice ho musel transportovat vrtulník.

K nehodě došlo včera v Ločenicích na Českobudějovicku. Řidička objížděla v obci autobus, který stál na zastávce. V tu dobu před ním ale na přechodu pro chodce přecházel muž. „Žena na jeho pohyb již nestačila žena zareagovat a přední částí vozidla ho srazila,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Svědci nehody začali muži okamžitě poskytovat první pomoc, ve které je později vystřídali záchranáři. „Starší muž utrpěl těžká zranění v oblasti hlavy. Po zajištění stavu a poskytnutí urgentní přednemocniční péče byl letecky transportován na Anesteziologicko-resuscitační oddělení krajské nemocnice,“ uvedla mluvčí zdravotníků Zuzana Fajtlová.

Provoz byl v centru obce zcela zastaven a policie odkláněla dopravu po vedlejších ulicích. Řidička podle policie nebyla pod vlivem alkoholu. „Českobudějovičtí kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu Těžké ublížení na zdraví z nedbalosti,“ dodal Bajcura.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky krimi, nehoda, policie Ločenice, úraz, okres České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena při objíždění autobusu srazila na přechodu pro chodce staršího muže. Ten utrpěl vážná zranění  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.