Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

V parku v Plané nad Lužnicí byla nalezena mrtvá žena. Policie hledá svědky

Jihočeští policisté vyšetřují pravděpodobně násilnou smrt šestatřicetileté ženy, která byla v pondělí ráno nalezena v areálu zámeckého parku v Plané nad Lužnicí. V souvislosti s případem hledají svědky, kteří by pomohli zmapovat její pohyb od nedělního rána.

Tělo šestačtyřicetileté ženy bylo v pondělí ráno nalezeno v zámeckém parku v Strkovské ulici v Plané nad Lužnicí. Podle policie zemřela pravděpodobně násilnou smrtí. Případem se zabývají krajští kriminalisté spolu s táborskými policisty.

Policie v souvislosti s vyšetřováním hledá svědky, kteří by pomohli objasnit, kde se žena pohybovala. „Důležité je zmapovat pohyb ženy od nedělního rána (15. srpna 2021) do pondělí (16. srpna 2021) sedmé ráno," uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner

Žena měla na sobě tmavě růžové tričko s krátkým rukávem a černé kraťasy. Na nohou měla černé plastové pantofle. Žena se podle policie po městě často pohybovala pod vlivem alkoholu.

„Policisté žádají každého, kdo ženu v uvedených dnech viděl, nebo potkal, ať kontaktuje policisty. Důležité jsou také informace, zda žena s někým šla. Mohla mít s někým konflikt po cestě nebo poblíž domu na adrese Strkovská 28,“ popsal Matzner. Pomoc by podle něj mohly i kamerové záznamy řidičů, kteří okolo zámeckého parku projížděli.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR | Zdroj tn.cz

Štítky krimi, smrt, policie, Táborsko, Planá nad Lužnicí, zámecký park

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V parku v Plané nad Lužnicí byla nalezena mrtvá žena. Policie hledá svědky  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.