Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Policie pátrá po jednadevadesátileté seniorce. Nevrátila se z procházky

Strakoničtí policisté pátrají po jednadevadesátileté Miloslavě Židové z Domova pro seniory v Blatné. Žena podle vedení odešla na procházku, ze které se nevrátila. Naposledy ji viděli svědci včera kolem páté hodiny odpoledne. Od té doby o ní nikdo neví.

Žena měla z Domova pro seniory v Blatné odejít v neděli kolem jedné hodiny odpoledne. Z procházky se ale nevrátila, a proto personál domu nahlásil pohřešovanou ženu policii. Ihned se rozběhla pátrací akce, do které se zapojili také dobrovolní hasiči. Ženu se ale nepodařilo do ranních hodin najít, a proto pátrání pokračuje i dnes. 

„Poslední záchyt pohřešované byl zjištěn včerejšího dne, kdy byla viděna svědkem kolem 17 hodiny, jak jde po silnici směrem na Vrbno," uvedla policejní mluvčí Jaromíra Nováková.

Seniorka na sobě měla při odchodu červené tepláky a triko, šedý svetr a na nohou gumové nazouváky. Pohybuje se pomocí chodítka. „V případě zjištění výskytu či pohybu pohřešované seniorky volejte na linku 158 nebo informaci předejte na kterékoliv policejní stanici," dodala mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie ČR

Štítky policie, pátrání, krimi, Blatná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po jednadevadesátileté seniorce. Nevrátila se z procházky  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.