Počasí dnes22 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Čtrnáctiletá dívka z Plzeňska se v pondělí nevrátila domů. Může být v Českých Budějovicích

Policisté pátrají po čtrnáctileté dívce, která utekla z místa svého bydliště poblíž Blovic na jižním Plzeňsku. Není vyloučeno, že by se dívka mohla pohybovat ve společnosti staršího chlapce. Jihočeští policisté dnes informovali, že by se dívka mohla zdržovat v Českých Budějovicích.

„V místě bydliště viděla matka svoji dceru naposledy 28. 2. 2022 v 17:40 hod. Od této doby se domů nevrátila a ani o sobě nepodala žádnou zprávu. Pohřešovaná netrpí žádnou závažnou chorobou, neužívá žádné léky, bez kterých by byla v ohrožení života. Dívka byla již v minulosti pohřešovaná,“ uvedla mluvčí policie Eva Červenková.

Dívka je zdánlivého stáří 14 - 15 let, vysoká asi 165 cm, hubené postavy, má hnědé oči a delší hnědé vlasy. Oblečená má být do zimní černé bundy s kapucí, která je po obvodu lemovaná umělou kožešinou béžové barvy, zelenošedé mikiny s nezjištěným nápisem, černých riflí a na nohou by měla mí sportovní obuv černo-bílé barvy zn. Vans, které mají po stranách nártů motiv šachovnice.

Dívka by se podle šetření mohla zdržovat v Českých Budějovicích. Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované osoby, aby neprodleně podali zprávu na jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pohřešovaná dívka, pátrání, jižní Plzeňsko, České Budějovice, Plzeňský kraj, Blovice, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtrnáctiletá dívka z Plzeňska se v pondělí nevrátila domů. Může být v Českých Budějovicích  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.