Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Policie pátrá po čtyřicetiletém muži z Plzeňska. Může být na jihu Čech

Plzeňští kriminalisté vyhlásili celostátní pátrání po čtyřicetiletém muži, který odešel ze zdravotnického zařízení na jižním Plzeňsku. Odejít měl ve čtvrtek večer, od té doby o sobě nepodal žádnou zprávu. Pohyboval by se mohl i na jihu Čech.

Čtyřicetiletý Tomáš Ambrož měl ve čtvrtek mezi půl sedmou a sedmou hodinou večer odejít ze zdravotnického zařízení na jižním Plzeňsku, kde má soudem nařízené ochranné ústavní léčení. „Muž se do současné doby nevrátil a ani o sobě nepodal žádnou zprávu. Hledaný neužívá žádné léky, bez kterých by byl ohrožen na životě a mohl by se pohybovat i v Jihočeském kraji," uvedla mluvčí plzeňských policistů Eva Červenková.

Ambrož je vysoký 185 centimetrů, střední postavy, má oválný obličej, modré oči. Aktuálně má hnědé řídké vlasy po ramena a nosí bradku s knírkem. Na sobě by měl mít černé tepláky, černou mikinu a kšiltovku. „Muž má malé tetování nezjištěného motivu na levém předloktí a mateřská znaménka pod a vedle pravého oka,“ doplnila mluvčí.

Policie žádá každého, kdo by měl o muži nějaké informace, aby je nahlásil na jakoukoliv policejní služebnu nebo na linku 158.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Koláž Budějcké Drbny a Policie ČR

Štítky krimi, policie, pátrání, Plzeň, České Budějovice, Plzeňský kraj, Česko, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po čtyřicetiletém muži z Plzeňska. Může být na jihu Čech  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.