Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Mladá žena nepřežila nehodu u Břehova. S autem narazila do stromu

Tragické následky má ranní nehoda osobního auta u Břehova na Českobudějovicku. Mladá žena vyjela s autem mimo silnici a narazila do stromu. Zraněním na místě podlehla.

Nehoda se stala kolem osmé hodiny ráno za obcí Břehov na Českobudějovicku dnes ráno. Mladá žena podle policie pravděpodobně vlivem vysoké rychlosti vyjela ze silnice a narazila do stromu. Jela v osobním autě Škoda Octavia. „Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému," uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner.

Řidička při nehodě utrpěla zranění, kterým na místě podlehla. „Řidička zůstala po nárazu ve voze zaklíněna. Bohužel její mnohočetná zranění byla natolik vážná, že jim podlehla ještě před příjezdem záchranářů a lékařka mohla už pouze konstatovat smrt,“ popsala mluvčí záchranářů Zuzana Fajtlová.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Richard Schmidtmajer

To jsou dva řidiči v jednom dni kteří trefili strom. Chudáci stromy! Doufám, že se nenajde nějaký chytrák, který bude vinit stromy a nebude volat po jejich vykácení.

Pondělí, 5. června 2023, 08:49Odpovědět

Martin Jirka

Spíš to vypadá na mikrospánek. Jela rovnou na strom, rovně. Kdyby jela rychle a chtěla zatáčku vybrat, skončila by na poli s tím, že by byl vidět náznak změny směru.

Neděle, 4. června 2023, 14:46Odpovědět

Martin Vyhlídal

Vůbec by se nehoda nestala kdyby si před jízdou zapla mozek a přemýšlela při jízdě. Silnice úzká třetí třídy a musí to haltovat jak pominutá a takhle dopadla.

Neděle, 4. června 2023, 11:13Odpovědět

Mladá žena nepřežila nehodu u Břehova. S autem narazila do stromu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.