Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Senior na motorce havaroval. Do nemocnice ho transportoval vrtulník

Jihočeští policisté vyšetřují nehodu, při které se ve středu odpoledne vážně zranil senior. Muž jel na motocyklu a ze zatím neznámých důvodů havaroval. S vážnými zraněními musel být letecky převez do nemocnice.

Nehoda se stala ve středu po čtvrté hodině odpoledne ve Vlachově Březí. Senior jel na motocyklu Jawa Babetta a podle policie ze zatím nezjištěných příčin havaroval. Na místo byly vyslány dvě posádky zdravotníků z Prachatic a vzlétl také vrtulník. „Při našem příjezdu byl v bezvědomí, záchranáři mu zavedli žilní vstup, zajistili dýchací cesty a napojili na umělou plicní ventilaci. Následně byl letecky transportován na ARO českobudějovické nemocnice,“ uvedla mluvčí zdravotníků Zuzana Fajtlová.

Muž podle ní neměl ochrannou přilbu. „Nicméně příčinu pádu a jeho zdravotní následky nelze v tuto chvíli určit, zda šlo o dopravní nehodu, nebo mu předcházely zdravotní obtíže,“ dodala.

Vzhledem ke stavu zraněného nebylo možné provést u něj dechovou zkoušku, policie proto nařídila odběr krve. „Přesnou příčinou a bližními okolnostmi této dopravní nehody se nyní dopravní policisté zabývají,“ uvedla mluvčí policie Martina Joklová.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie, senior

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senior na motorce havaroval. Do nemocnice ho transportoval vrtulník  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.