Počasí dnes26 °C, zítra21 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Na Táborsku zemřel řidič osobního auta. Při předjíždění se srazil s jiným vozem

Při tragické nehodě zemřel dnes odpoledne na Táborsku jednasedmdesátiletý řidič. Podle policie měl při předjíždění narazit v protisměru do osobního auta. Utrpěl vážná zranění, kterým po neúspěšné resuscitaci následně podlehl.

Nehoda se stala po čtvrté hodině odpoledne na silnici II/37 ve směru z Tábora na Slapy. Jednasedmdesátiletý řidič měl při předjíždění přejet do protisměru, kde narazil do protijedoucího osobního auta Škoda Fabia. „Po střetu vozidlo Škoda ještě narazilo do dalších dvou automobilů. Ve vozidle Škoda byl zraněn řidič. Řidič z vozidla Citroen utrpěl vážná zranění, kterým po neúspěšné resuscitaci následně podlehl,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

„Jeden z mužů utrpěl mnohočetná zranění a při příjezdu zasahujících posádek byl v bezvědomí - v důsledku závažných zranění u něj došlo k selhání životních funkcí. Svědkové nehody se ho pokoušeli dle pokynů operátorky linky 155 oživovat, na jejich snahu navázali záchranáři, kteří muži poskytli profesionální resuscitační péči. Bohužel navzdory jejich snaze svým zraněním na místě podlehl," uvedla mluvčí záchranářů Zuzana Fajtlová.

Řidič druhého vozidla podle ní vyvázl jen s lehčími poraněními a po ošetření byl převezen do táborské nemocnice. Přesné příčiny a okolnosti nehody policie zjišťuje.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie, smrt

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Táborsku zemřel řidič osobního auta. Při předjíždění se srazil s jiným vozem  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.