Počasí dnes22 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Muž chtěl skočit ze skály. Policisté mu to rozmluvili

Dobrý konec měl dramatický případ, ke kterému vyjížděli v polovině dubna jindřichohradečtí policisté. Na ně se obrátila žena, jejíž přítel chtěl ukončit svůj život skokem ze skály. Policisté ihned vyrazili na místo a muži vše rozmluvili.

Incident se odehrál v polovině dubna u obce Hradiště na Jindřichohradecku. Na tísňovou linku 158 se ozvala žena, jejíž přítel měl chtít ukončit svůj život skokem ze skály. Policisté okamžitě vyjeli na místo a díky tomu, že okolí dobře znali, podařilo se jim během chvíli vypátrat odstavené vozidlo poblíž skalního masívu Hamerské skály. Nedaleko pak uviděli sedět hledaného muže.

„Policisté s mužem zahájili komunikaci, při které zjistili, že ho k tomuto chování vede tíživá finanční situace. Tento způsob řešení situace mu rozmluvili a přesvědčili ho, aby s nimi přešel na bezpečné místo,“ uvedla policejní mluvčí Věra Mžiková.

Díky rychlému a preciznímu zákroku se tak podařilo muže zachránit. „Osmatřicetiletý muž byl poté převezen do nemocnice,“ dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, policie, záchrana života

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž chtěl skočit ze skály. Policisté mu to rozmluvili  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.