Počasí dnes14 °C, zítra15 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Osobní auto na Táborsku srazilo cyklistu. Ten zemřel

, aktualizováno 26. dubna 2024, 16:58

Dnes odpoledne došlo na Táborsku k tragické dopravní nehodě. U obce Roudná se srazilo osobní auto s cyklistou. Ten podle informací od policie zemřel.

Nehoda se stala v půl 4 odpoledne na silnici I/3 u obce Roudná mezi Soběslaví a Planou nad Lužnicí. „Jde o střet osobního auta s cyklistou. Dopravní nehoda je se smrtelným zraněním cyklisty,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

U cyklisty mělo podle mluvčí záchranářů Zuzany Fajtlové po střetu dojít k srdeční zástavě. „Ihned se jej pokoušeli oživovat svědci nehody dle pokynů operátorky linky 155. Na jejich snahu navázali záchranáři a poskytli zraněnému profesionální resuscitační péči,“ uvedla. I přes zásah se ale nepodařilo muže zachránit a ten na místě svým zraněním podlehl.

Provoz je v uvedeném směru oboustranně uzavřen. Policie dopravu odklání přes dálnici D3. Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému. Omezení má trvat zhruba do osmi hodin večer.

Ohodnoť článek

Štítky krimi, policie, nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osobní auto na Táborsku srazilo cyklistu. Ten zemřel  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.