Počasí dnes25 °C, zítra32 °C
Pondělí 17. června 2024  |  Svátek má Adolf
Bez reklam

Maskovaný a ozbrojený lupič přepadl čerpací stanici v Blatné na Strakonicku

Ozbrojený lupič přepadl v pátek kolem druhé hodiny ráno čerpací stanici v Blatné na Strakonicku. Odnesl si odtud hotovost, stírací losy a mobilní telefon. Při loupeži však maskovaného pachatele zachytila bezpečnostní kamera. Policisté žádají nyní veřejnost o spolupráci při pátrání.

Strakoničtí kriminalisté se od pátku zabývají případem ozbrojeného přepadení v Blatné na Strakonicku. Kolem druhé hodiny ráno zatím neznámý pachatel s pistolí v ruce přepadl obsluhu čerpací stanice Robin Oil v Plzeňské ulici. Při činu jej však zachytily bezpečnostní kamery a policisté nyní žádají veřejnost o pomoc se ztotoženěním muže, který poté, co mu obsluha vydala požadovanou hotovost, stírací losy a mobilní telefon, odešel směrem na Plzeň. Pomoci by tak podle policistů mohli i řidiči, kteří touto dobou místem projížděli a měli například zapnutou palubní kameru.

„Maskovaný muž měl na sobě oblečenou mikinu tmavé barvy s kapucí, modré kalhoty, přes obličej měl roušku, na očích sluneční brýle a na rukou měl nasazené černé rukavice. Pokud máte jakékoli informace, které by mohly pomoci s dopadením pachateli, kontaktujte linku 158. Vaše svědectví může kriminalistům přispět k objasnění trestného činu loupeže, za které pachateli hrozí v případě dopadení a prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na deset let,“ uvedla policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto koláž Drbny

Štítky krimi, přepadení, lupič, Policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Maskovaný a ozbrojený lupič přepadl čerpací stanici v Blatné na Strakonicku  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.