Počasí dnes27 °C, zítra32 °C
Pátek 28. června 2024  |  Svátek má Lubomír
Bez reklam

FOTO: Při nehodě na Strakonicku zahynuli dnes odpoledne dva motorkáři

, aktualizováno 23. června 2024, 18:06

Dva motocyklisté zahynuli dnes odpoledne na Strakonicku při nehodě dvou aut a tří motocyklů. Havárie se stala na silnici 141 mezi Bavorovem a Strakonicemi.

Nehoda se stala v 16:30 ve směru z Bavorova do Vodňan. Bližší podrobnosti tragické události policisté vyšetřují, uvedla policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Vážná dopravní nehoda u Dražíče. Mezi zraněnými jsou i tři děti

Jihočeští policisté dnes po druhé hodině odpolední vyjížděli k vážné dopravní nehodě mezi Dražíčem a Nemějicemi, při které se střetla dvě osobní auta. Mezi šesti zraněnými jsou i tři děti. Na místě zasahoval vrtulník.

Mluvčí záchranářů Zuzana Fajtlová sdělila, že byly na místo vyslány čtyři posádky zdravotníků a také vrtulník. V péči měli záchranáři čtyři osoby. „Bohužel jeden z řidičů motocyklu utrpěl závažná zranění, kterým podlehl ještě před naším příjezdem a lékař musel konstatovat smrt. U druhého motocyklisty došlo v důsledku úrazového mechanismu také k selhání životních funkcí. Záchranáři poskytli muži profesionální resuscitační péči, bohužel oživit se jim ho navzdory maximálnímu úsilí nepodařilo,“ uvedla před šestou hodinou.

Třetí motocyklista byl po poskytnutí akutní péče převezen s poraněním horní končetiny do českobudějovického traumacentra. Řidič osobního vozu podle prvotního přednemocničního vyšetření vyvázl s lehčím poraněním a byl transportován do prachatické nemocnice.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto ZZS JCK

Štítky ČR, nehoda, úmrtí, Strakonice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Při nehodě na Strakonicku zahynuli dnes odpoledne dva motorkáři  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.