Počasí dnes28 °C, zítra28 °C
Sobota 7. září 2024  |  Svátek má Regína
Bez reklam

Trojice posilněná alkoholem se poprala u centra města. Jeden z nich skončil v nemocnici

Rvačku, která skončila převozem jednoho z mužů do českobudějovické nemocnice, řešili na začátku týdne strážníci městské policie. Dvojice pachatelů, která nejspíš stála za zraněním třiatřicetiletého muže, nechtěla vysvětlit, proč ke konfliktu došlo. Svou roli v případu ale sehrál pravděpodobně alkohol.

K oznámení o zraněném muži vyjížděli strážníci městské policie na začátku tohoto týdne ke sportovní hale nedaleko centra města. Hlídka tam našla jim známého třiatřicetiletého muže, který měl krvácející zranění v obličeji. Strážníci proto muži poskytli první pomoc a přivolali záchranáře. 

„Průběh celé události popsali dva přítomní svědci, kteří na dotaz strážníků k původu zranění muže poukázali na nedaleko postávající dvojici. Strážníci zjistili, že údajnými útočníky je osmatřicetiletý muž a třiatřicetiletá žena z Českých Budějovic,“ uvedla tisková mluvčí městské policie Věra Školková.

Strážníci chtěli po dvojici vysvětlit důvod konfliktu, to ale oba odmítli. Po provedené dechové zkoušce však bylo jasné, že za vším stál nejspíš alkohol. Zraněný muž podle mluvčí nadýchal čtyři promile alkoholu, útočníci pak od 1,2 do 2 promile alkoholu. 

Zraněný muž byl převezen do českobudějovické nemocnice, dvojici zadrželi policisté. „Dalším šetřením případu se budou zabývat policisté z Obvodního oddělení Policie Čtyři Dvory,“ uzavřela Školková.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Elmira Talířová

Štítky krimi, policie, alkohol, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trojice posilněná alkoholem se poprala u centra města. Jeden z nich skončil v nemocnici  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.