Počasí dnes28 °C, zítra20 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Seniorce se udělalo špatně a zapomněla kabelku s důchodem na lavičce. Peníze někdo ukradl

Vimperští policisté pátrají po zatím neznámém pachateli, který ve středu dopoledne našel kabelku, kterou v parku odložila seniorka. Té se udělalo špatně a na tašku zapomněla. Kromě osobních dokladů v ní ale měla také právě vyzvednutý důchod. Ten někdo ukradl a tašku odhodil.

K incidentu mělo dojít včera dopoledne mezi desátou hodinou a půl jedenáctou dopoledne v parku v ulici Sadová ve Vimperku. Seniorka, které se udělalo nevolno, si na místě odložila na lavičku kabelku, na kterou pak kvůli zdravotnímu stavu zapomněla. Místo opustila a taška zůstala na lavičce.

„V kabelce bohužel měla kromě osobních dokladů a věrnostních karet, také právě vyzvednutý důchod,“ uvedla policejní mluvčí Martina Joklová.

Kabelka se našla před půl 11 v Kaplířově ulici, bylo v ní vše, kromě finanční hotovosti. Žena, která kabelku našla, vše nahlásila na policii. Ta nyní po nepoctivém nálezci pátrá.

„Vimperští policisté žádají případné svědky, kteří si mohli všimnout podezřelé osoby s modrou dámskou kabelkou v uvedeném čase a lokalitách, aby je neprodleně kontaktovali na telefonním čísle 974 236 780 nebo prostřednictvím tísňové linky 158,“ doplnila Joklová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky krimi, policie, zloděj, seniorka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Seniorce se udělalo špatně a zapomněla kabelku s důchodem na lavičce. Peníze někdo ukradl  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.