Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Dopolední nehoda u obce Člunek si vyžádala lidský život

K další tragické nehodě došlo na jihočeských silnicích. Dnes dopoledne havaroval vůz značky Renault u obce Člunek na Jindřichohradecku.

„Řidič (48 let) s vozidlem Renault 19 vyjel mimo silnici a havaroval čelně do stromu,“ informoval mluvčí Policie ČR Jiří Matzner.

Řidič byl těžce zraněn, u spolujezdkyně lékař ZZS konstatoval smrt. "Na vyproštění řidiče hasiči použili hydraulické vyprošťovací zařízení. Okamžitě po vyproštění byl předán zdravotníkům. Hasiči asistovali při ošetření zraněného řidiče a pomohli s jeho naložením do vrtulníku LZS. Dále u vozu provedli protipožární opatření a až po příjezdu koronera zahájili vyprošťování těla spolujezdkyně," zmínila mluvčí hasičů Vendula Matějů.

Krátce před 12. hodinou hasiči zásah ukončili. "Na místo nehody pak byla v 13:52 hodin vyslána osádka automobilového jeřábu, která zajistila vyproštění havarovaného auta z příkopu zpět na vozovku a jeho naložení na vůz odtahové služby," dodala Vendula Matějů.

Foto: HZS Jihočeské kraje

Štítky nehoda, jindřichohradecko, Člunek, Renault, okres Jindřichův Hradec, Policie České republiky, Renault 19, Jihočeský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dopolední nehoda u obce Člunek si vyžádala lidský život  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.