Počasí dnes11 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Policie řeší napadení ve Volarech, které skončilo smrtí

Kriminální policie řeší na jihu Čech závažný násilný trestný čin. Po střetu dvou mužů došlo ke smrtelnému pobodání jednoho z nich. Podezřelého muže policie zatkla a je podán návrh na vzetí do vazby.

„Kriminalisté jihočeského policejního ředitelství vyšetřují od páteční noci závažný zločin, ke kterému došlo ve Volarech. Policisté zadrželi a následně obvinili ze zločinu těžkého ublížení na zdraví s následkem smrti muže z Prachaticka,“ řekl mluvčí policie Jiří Matzner.

Ke střetu mělo dojít v pátek kolem 22. hodiny. „Po předchozí rozepři byl nožem napadnut pětatřicetiletý muž,“ upřesnil Matzner. Po příjezdu záchranné služby byl muž v kritickém stavu převezen do nemocnice, kde včera zemřel.

„Obviněný muž je v policejní cele a vyšetřovatel podal podnět k návrhu na jeho vzetí do vazby. Všechny další okolnosti případu jsou předmětem aktuálně probíhajícího vyšetřování,“ dodal Matzner.  Je možné, že obvinění se nakonec může ještě právně překvalifikovat.

Štítky Volary, napadení, smrt, policie, Česko, okres Prachatice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie řeší napadení ve Volarech, které skončilo smrtí  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.