Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Fotbalový seminář Táta – trenér nabídne inspirativní setkání. Uskuteční se večer v Hluboké

Uznávaný trenér mládeže Antonín Barák starší, jeho syn, hráč SK Slavia Praha a reprezentant České republiky Antonín Barák mladší a trenér reprezentace FAČR U15 Jiří Vorlický budou dnes odpoledne hosty semináře Táta – trenér, který nabídne zajímavý pohled na výchovu.

Cílem semináře je jednak ukázat trenérům mládeže dosavadní životní cestu všech přednášejících, ale hlavně se s nimi osobně setkat a na cokoliv zeptat. Všem, kteří se na výchově hráčů podílí, vřele seminář doporučuji,“ uvedl hlavní organizátor akce a koordinátor Regionálních fotbalových akademií FAČR Tomáš Maruška.

Seminář s Barákovými a Vorlíčkem bude v Parkhotelu v Hluboké nad Vltavou od 17:30. „Sehnat tyto přednášející bylo velmi náročné. Všem zájemcům nabídnou opravdu velmi zajímavé pohledy a bude to velmi inspirující,“ dodal Maruška s tím, že vstupné pro členy FAČR je zdarma, ostatní zaplatí 50 korun.

Autoři | Foto Kateřina Šulová, ČTK

Štítky trenér, syn, táta, seminář, výchova, sport, Hluboká nad Vltavou, Antonín Barák, SK Slavia Praha, Jiří Vorlický, Česko, otec, Fotbalová asociace České republiky, fotbal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalový seminář Táta – trenér nabídne inspirativní setkání. Uskuteční se večer v Hluboké  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.