Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dominik Kočandrle si veze z evropského šampionátu v olympijském karate bronz

Za rekordní účasti 1092 mladých karatistů a karatistek z 51 evropských zemí se uplynulý víkend konalo Dánském městě Aalborgu Mistrovství Evropy mládeže v olympijském karate. Po loňském umístění těsně pod stupni vítězů si Dominik Kočandrle spravil chuť a domů veze bronzovou medaili.

Na evropský šampionát se nominovali z budějckého Fight clubu čtyři závodníci, Jáchym Tinavský, Nela Osouchová, Lucie Čondlová a Dominik Kočandrle. S nimi se jako vedoucí úseku mládeže státní reprezentace účastnil mistrovství také předseda klubu Petr Beníšek a Petr Kubička v roli asistenta trenéra reprezentace.

Eliminační boje v přímém přenosu sledovalo a na dálku fandilo mnoho mladých karatistů, rodičů a příbuzných našich talentovaných závodníků. „Dominik po loňském „bramborovém“ umístění těsně pod stupínky vítězů tentokrát nezaváhal a druhou účast na šampionátu proměnil v medailové umístění,“ přibližuje Petr Beníšek.

Dominik navíc před mistrovstvím absolvoval také svůj první zápas v kleci dle pravidel MMA. Přípravu tak zaměřil na obě rozdílné disciplíny. Z dánského Aalborgu i tak odváží bronzovou medaili.

Tisková zpráva | Foto Kphotos

Štítky olympijské karate, medaile, bronz, Dominik Kočandrle, olympijské hry, bronzová medaile, Aalborg, Evropa, karate, Klub rváčů

Dominik Kočandrle si veze z evropského šampionátu v olympijském karate bronz  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.