Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Big Summer Games už tento týden v Igy s VIP hostem Jirkou Procházkou

PR článek

Po roce se na střechu největšího nákupního centra v jižních Čechách vrací CrossFit. Ve dnech 12. až 14. srpna zde změří své síly top 300 atletů z tuzemska i zahraničí. Chybět nebudou skvělí DJs, doprovodný program a dorazí i první český UFC šampion v polotěžké váze – Jirka „BJP“ Procházka.

BIG SUMMER GAMES se na střeše IGY konají již potřetí. V rámci série pravidelných crossfitových závodů BCROSS CHALLENGE se jedná o vrchol sezóny považovaný za mistrovství republiky v CrossFitu. První den je věnován sportovcům z řad integrovaného záchranného systému. V sobotu a neděli soutěží TOP 300 atletů z tuzemska i zahraničí, kteří prošli kvalifikací. Prostor a tribuny umožňují velkou diváckou kapacitu, proto jsou srdečně zváni všichni, kteří chtějí atletům fandit a užít si nevšední podívanou.

V rámci doprovodného programu do Českých Budějovic dorazí UFC šampion Jiří Procházka. Autogramiáda je naplánována na sobotu 13. srpna od 11 hodin a deseti minut. Mezi dalšími hosty nebudou chybět významné osobnosti světa fitness například Jan Krasinský (Anabolic Horse), Ján Michalov (Tady Jánko), Jakub Enžl, Sabina Doležalová (Fit Sabina), vzpěrač Kamil Kučera, Pavel Vacek (Swaglift) a samozřejmě i organizátor Václav Mráz (VM_Bcross).

Vstupné je dobrovolné a veškerý výtěžek bude věnován na charitativní účely.

Více informací najdete na BIG SUMMER GAMES 2022 - BCROSS CHALLENGE.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Big Summer Games, CrossFit, sport, IGY Centrum, závody, Václav Mráz, Jiří Denisa Procházka, atlet, Jihočeský kraj, Kamil Kučera, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Big Summer Games už tento týden v Igy s VIP hostem Jirkou Procházkou  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.