Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Street Floorball League zamíří do Českých Budějovic, záštitu nad akcí pro širokou veřejnost přejal Jihočeský hejtman Martin Kuba

PR článek

Předposlední turnaj je na programu v rámci letné série Street Floorball League 2022. Hrát se bude v Českých Budějovicích, kde se souboje pod širým nebem uskuteční na náměstí Přemysla Otakara II. Parádní den nečeká ale jen přihlášené týmy, nýbrž také diváky a všechny návštěvníky akce. Hrát se bude už v sobotu 20. srpna.

Zápasy se naplno rozběhnou v dopoledních hodinách. Nejprve však všechna družstva musí projít registrací, která začíná od 9:30. Následně tak budou moct odstartovat základní skupiny i bohatý doprovodný program pro všechny přítomné.

Týmy se poperou o dárkové poukazy nebo vstupenky na světový šampionát mužů, který letos hostí Švýcarsko. Účastníci zároveň dostanou udržitelné medaile, které byly vyrobeny z rozbitých florbalových míčků nebo čepelí.

Stejně jako na předchozích turnajích SFL se rozhodně nebudou nudit ani fanoušci. Na místě bude připraveno občerstvení všeho druhu a bude se soutěžit o hodnotné ceny. Jednou z nich je například dres české florbalové reprezentace. Partneři projektu si ovšem připravili i spoustu dalších zajímavých aktivit, ať už se týkají sportu či charitativních účelů.

Klání v Českých Budějovicích je již pátým ze série letních turnajů Street Floorball League 2022. Akce na náměstí Přemysla Otakara II. se uskuteční v sobotu 20. srpna, přičemž závěrečný turnaj je v plánu o týden později v pražském OC Arkády Pankrác.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Street Floorball League, České Budějovice, Jihočeský kraj, sport, turnaj, florbal, Martin Kuba, Letná, Švýcarsko, Arkády Pankrác

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Street Floorball League zamíří do Českých Budějovic, záštitu nad akcí pro širokou veřejnost přejal Jihočeský hejtman Martin Kuba  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.