Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Sobota 22. června 2024  |  Svátek má Pavla
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Populární liberecké CENTRUM BABYLON si připravilo pro své hosty speciální letní nabídku ubytování i pořádnou porci rodinné zábavy

PR článek

Užijte si báječné prázdniny s dětmi v zábavním CENTRU BABYLON v Liberci. Čeká vás obrovská porce skvělé zábavy pro celou rodinu. Vedle Aquaparku, kde můžete navštívit i Saunový svět, tady najdete celou řadu dalších aktivit. Díky letnímu balíčku se výhodně ubytujete ve WELLNESS HOTELU BABYLON a získáte přístup k většině zábavních atrakcí. A na léto se opět otevírá populární Sluneční terasa.

Součástí zábavního, hotelového a relaxačního komplexu CENTRA BABYLON je i čtyřhvězdičkový WELLNESS HOTEL BABYLON s kapacitou více než 1 000 lůžek. „Jeden den u nás návštěvníkům rozhodně stačit nebude. Na letní sezonu jsme proto připravili balíček Babylonská dovolená s dětmi s ubytováním ve WELLNESS HOTELU BABYLON na dvě, tři, pět a sedm nocí,“ říká Kateřina Plšková z oddělení marketingu.

Balíček, který si můžete zarezervovat ZDE, zahrnuje ubytování v pokoji Superior, polopenzi formou teplého a studeného bufetu, neomezený vstup do Aquaparku včetně Saunového světa, Funparku, Lunaparku včetně Indoor Adventure Golfu a do zrcadlového Labyrintu. V rámci balíčku je také neomezený vstup do science centra iQLANDIA a do iQPARKU, vstupenka do ZOO Liberec pro každou osobu, poukaz do Fotokoutku, ale také míchaný nápoj na Lobby baru pro každé dítě mladší 13 let. Parkování je zajištěné v krytém parkovišti.

K letnímu relaxu v CENTRU BABYLON patří i úžasná Sluneční terasa. Tu mají k dispozici nejen hoteloví hosté, ale i návštěvníci Aquaparku. Novinkou na Sluneční terase bude letos minigolf a florbal.

Dospělí návštěvníci WELLNESS HOTELU BABYLON ocení samozřejmě relax v luxusním Wellness centru s tradičními procedurami. Navštívit mohou klasickou i finskou saunu, římskou páru, solnou nebo bylinkovou inhalaci. K ochlazení po saunování je možné zvolit jednu ze tří procedur. Vedle ochlazovacího bazénku je to ještě vědro s ledovou vodou. Odvážlivci se mohou ponořit do studny s ledovou tříští o teplotě od −2 °C až do −20 °C. Příval energie zaručen. Relax těla zajistí Whirlpool – vířivý bazén, ve kterém se dá sedět a užívat si hydromasáž.

Z Aquaparku do Saunového světa a pak do Lunaparku

Tím ale zábava v CENTRU BABYLON zdaleka nekončí. V Aquaparku na návštěvníky čeká ojedinělá výzdoba ve stylu steampunku, který je inspirován romány Julese Vernea. Kromě tradičních vodních atrakcí, jako jsou tobogány a skluzavky, Aquapark Babylon naláká do tajemné jeskyně s akvárii, vybídne k relaxaci ve vířivkách či Saunovém světě a jistě si návštěvníci nenechají ujít ani působivou Laser Show. Ta je k vidění hned třikrát denně. A pozor, to vše v ceně vstupného!

Milují vaše děti pouť? Žádný problém. V Lunaparku Babylon může každý zažít pouť celoročně a za každého počasí! Obáváte se, že budete muset neustále vytahovat peněženku, až budou děti žadonit o další a další atrakce? Ani toho se bát nemusíte. V ceně jedné vstupenky je zahrnutý vstup na drtivou většinu atrakcí v Lunaparku včetně Indoor Adventure Golfu. A že jich tu je požehnaně!

Z veselého Lunaparku se můžete s dětmi přesunout do hravého světa ve Funparku Babylon, kde si procvičí a rozvinou pohybové dovednosti, koordinaci, mrštnost, ale i představivost a tvořivost pomocí mnoha atrakcí, které jim nový zábavní park nabízí. Ve Funparku Babylon můžete dětem uspořádat i narozeninovou oslavu, na kterou jen tak nezapomenou. Experti se postarají o výzdobu, občerstvení, dort, malou pozornost pro oslavence, ale především také o skvělou aktivní zábavu!

Nudit se nebudou ani chytré hlavy a milovníci vědy, pokud navštíví iQPARK, který také sídlí v areálu CENTRA BABYLON. Nejen zvídavé děti díky více než dvěma stovkám interaktivních exponátů zjistí, jak fungují přírodní zákony a pomohou jim poznat svět kolem sebe. Je to docela legrace projít se třeba po nakloněné rovině modelu Titanicu, vyzkoušet systém potrubní pošty, prozkoumat, jak funguje rentgen nebo stavět hráz ve Vodním světě.

Více najdete na www.centrumbabylon.cz a na www.hotelbabylon.cz.

Ohodnoť článek

Štítky CENTRUM BABYLON, letní nabídka, WELLNESS HOTEL BABYLON, ubytování, Babylonská dovolená, balíček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Populární liberecké CENTRUM BABYLON si připravilo pro své hosty speciální letní nabídku ubytování i pořádnou porci rodinné zábavy  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.