Počasí dnes14 °C, zítra11 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Fotbalisté Budějovic stále čekají na své výplaty, možná tak nezahájí ani letní přípravu

Fotbalisté Českých Budějovic ve čtvrtek možná nezahájí letní přípravu, protože klub jim stále dluží výplaty. Novinářům to řekl bývalý reprezentační útočník Zdeněk Ondrášek.

"Nevylučuji to, všechno je možné. Chceme znát budoucnost klubu, protože nám na něm záleží," uvedl Zdeněk Ondrášek. Za tým komunikuje s majitelem Dynama Vladimírem Koubkem. "Se šéfem se snažím mluvit skoro každý den. Jako nejstarší hovořím za celou kabinu, ale dostávám jen vysvětlení, že se stále čeká," řekl pětatřicetiletý hráč. O kauze jako první informoval portál iDNES.cz. 

Poslední výplatu dostali fotbalisté Dynama za březen. "Řada kluků má rodiny, malé děti. Situace není dobrá. Může se stát, že se peníze zpozdí. Ale vždy jsem říkal, že před Vánoci a před dovolenou je to nejhorší," uvedl Ondrášek.

"Nemáme ani žádný příslib. Zažil jsem podobnou situaci v Polsku a i tam jsem je dokázal naučit, že komunikace je nejdůležitější. Obzvlášť v takových případech. Nikomu to není příjemné, kluky to znervózňuje," řekl.

Na chybějící výplaty si postěžoval začátkem měsíce po úspěšné baráži asistent trenéra Jiří Kladrubský. Vedení klubu následně v prohlášení uvedlo, že se jeho vyjádření nezakládají na pravdě.

V rozhovoru pro Budějckou Drbnu však Koubek dlužné výplaty připustil a přislíbil jejich včasné doplacení. "Klub nemá žádné nestandardní závazky ani závazky po splatnosti. Teď máme po splatnosti jedny výplaty, a doufám, že zítra na ně obstarám peníze (pozn. red.: myšleno 7. června)," sdělil Vladimít Koubek v rozhovoru.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky Sport, fotbal, České Budějovice, Dynamo, výplaty, dluh

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisté Budějovic stále čekají na své výplaty, možná tak nezahájí ani letní přípravu  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.