Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Fitness 14 se tento týden otevřelo veřejnosti

Jediné fitness centrum v srdci Českých Budějovic se v pondělí 14. listopadu úderem 14. hodiny otevřelo široké veřejnosti. Slavnostní otevření Fitness 14 se uskutečnilo v prostorách City Center CB, tedy uvnitř prosklené budovy E.ONu sousedící s hokejovou Budvar arénou.

Majitelé tohoto moderního sportovního střediska se rozhodli pojmout zahájení provozu formou dnů otevřených dveří. Návštěvníci si tak mohli vyzkoušet všechny možné druhy sportů, které Fitness 14 nabízí. Je to například indoor cycling, jumping, spinning, bosu, piloxing, dance aerobic, fitbox a mnoho dalších. Nabídka sportovního vyžití ve Fitness 14 je tedy opravdu velmi pestrá.

Většina návštěvníků ocenila moderně vzhlížející fitness, které zároveň působí rodinným a komfortním dojmem. Aby si však zbrusu nové sportovní zařízení získalo stálou klientelu, musí nabízet něco navíc. „V dnešní silné konkurenci fitcenter jsme se zaměřili na jedinečné cvičení, které v Budějovicích ještě není. Jedná se o H.E.A.T. program, což v překladu znamená aerobní cvičení s vysokým energetickým výdejem. Dále máme perfektně vybavené sály od firmy Reebok, a to včetně speciálních podlah, veškerého nářadí a kvalitní aparatury. Naše fitness je tedy uděláno tak, aby klienti měli k dispozici úplně všechno, co je napadne,“ řekl sportovní manažer Fitness 14 Daniel Fekl. „Kromě klasické finské sauny jsme navíc pro návštěvníky připravili wellness japonskou saunu Gamban´joku, která je první v Evropě. Uvnitř si lehnete na speciální minerální kameny ohřáté na 50 stupňů, které produkují vysoké infračervené záření, díky němuž tělo vylučuje veškeré toxiny. Je to tedy taková očistná kůra,“ dodal Fekl.

Po představení možností sportovního vyžití zavítali účastníci dne otevřených dveří do vedlejší restaurace City Gastro, kde bylo fitness představeno již zmíněným Danielem Feklem a také jednatelkou společnosti Stargym Markétou Novákovou. Ta zastupovala svého bratra a majitele Fitness 14 v jedné osobě Filipa Nováka, který všechny přítomné pozdravil z Rudého náměstí v Moskvě. Budějcký rodák a zlatý medailista z hokejového mistrovství světa v roce 2010 totiž nyní obléká dres Dynama Moskva, celku hrajícího ruskou Kontinentální hokejovou ligu.

„Dnešní trend směruje ke skupinovému cvičení, protože doba, kdy se lidé zavřeli do posilovny a rvali železo, už je pryč. Zaměřili jsme se hlavně na sály, ale tím nechci říct, že jsme posilovnu nějak ošidili. Sám jsem překvapen, jak se nám povedla. Filip Novák přeci jako hokejista nemůže vlastnit fitcentrum bez posilovny,“ smál se Fekl.

Závěr prvního dne v novém fitness centru patřil módní přehlídce, během níž se v neformální a uvolněné atmosféře představila většina instruktorů, se kterými se budou klienti pravidelně setkávat.

Veškeré informace o Fitness 14 včetně kompletní nabídky služeb a rozvrh sálů najdete na webových stránkách www.fitness14.cz či oficiálním facebookovské profilu.

Foto: archiv Fitness 14 a OHK Dynamo Moskva

Štítky fitness, Madeta Motor České Budějovice, Budvar aréna, CITY CENTER CB s.r.o., posilovna, OHK Dynamo Moskva, Filip Novák, Reebok, Mistrovství světa v ledním hokeji, Kontinentální hokejová liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fitness 14 se tento týden otevřelo veřejnosti  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.