Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Fotbal

Rozhodčí čelí větší agresivitě, říká předseda fotbalové asociace Petr Fousek

Využití areálu Strahov, členské příspěvky i velký problém v podobě nedostatku rozhodčích, kterých v Evropě chybí zhruba 40 tisíc. Nejen to jsou témata, která řeší vedení Fotbalové asociace České republiky (FAČR). O těchto výzvách či komunikaci se...

Florent Poulolo posílil Dynamo. Na hostování odchází David Broukal

K českobudějovickému Dynamu se připojil Florent Poulolo. Obránce Mladé Boleslavi přichází na Střelecký ostrov na hostování bez opce. Do druholigové Viktorie Žižkov naopak odchází David Broukal.

Soutěž o vstupenky. Dynamo ve 22. kole Fortuna:Ligy vyzve SK Sigmu Olomouc

Po povedené jarní premiéře v domácím prostředí přivítají fotbalisté Dynama na Střeleckém ostrově Sigmu Olomouc. Utkání startuje v neděli 25. února od 15 hodin.

Táborsko získalo Osmančíka. Dynamo potvrdilo hostování Madleňáka

Krátce před ukončením přestupového období došlo k několika změnám v jihočeských klubech. České Budějovice definitivně dotáhly hostování Mateje Madleňáka z Ružomberoku. Právě z Dynama pak míří na hostování do Táborska Pavel Osmančík.

Jsem v Dynamu a léto neřeším, vzkázal Hellebrand. Posily tým nejspíš nedoplní

Bez bodů odjížděli fotbalisté Českých Budějovic z Jablonce, kde inkasovali celkem pět branek. Pozitiv proto trenér Jiří Lerch nenašel mnoho. Prohra mrzela i Patrika Hellebranda, který se gólově prosadil proti týmu, který o něj před nedávnem stál.

Dynamo se ze severu na jih Čech vrací bez bodu

České Budějovice ve 21. kole FORTUNA:LIGY zajížděly na sever Čech, kde se střetly s tamním Jabloncem. Tým pod vedením trenérského dua Lerch – Kladrubský chtěl navázat na výkon proti Baníku a pod Ještědem zabojovat o body. Po prvním poločase skóre...

Brandner se vrátil do Dynama. Smlouvu má do konce sezony

V minulosti odehrál za České Budějovice přes stovku soutěžních zápasů. Nyní se Patrik Brandner vrací na jih Čech, aby Dynamu pomohl k záchraně v nejvyšší soutěži. Smlouvu podepsal na Střeleckém ostrově do konce sezony.

Do Dynama se vrací známá tvář. Klub řeší příchod Brandnera

Do Českých Budějovic se pravděpodobně vrátí Patrik Brandner. Zkušený fotbalista odtud odešel do Slovácka, které se s hráčem již rozloučilo. Třicetiletý Brandner by se měl k Dynamu připojit už tento týden.

Trenér Dynama Lerch chválil opory i nováčky. Musíme zůstat pokorní, řekl

Překvapivý výsledek si pro své fanoušky připravili fotbalisté Českých Budějovic. Ti včera porazili favorizovaný Baník Ostrava 3:0 a udělali první krok k tomu, aby zachránili prvoligovou příslušnost. Trenér Dynama Jiří Lerch po utkání pochválil...

Fotbalisté Českých Budějovic porazili Ostravu 3:0 a ukončili čekání na vítězství

Fotbalisté Českých Budějovic ve 20. kole první ligy překvapivě porazili doma Ostravu 3:0. Jihočeši dali všechny góly v úvodním zápase jarní části sezony mezi 59. a 69. minutou, kdy se postupně trefili Samuel Šigut, Martin Králik a nigerijský...

Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.