Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Dynamo třetí vítězství v řadě nezískalo. Z Varnsdorfu veze bod

Uhájit první příčku a pokusit se získat třetí vítězství v řadě. S tím odjížděli fotbalisté Dynama do Varnsdorfu. Hrálo se vyrovnané a nepříliš pohledné utkání, ze kterého nakonec oba týmy berou bod za bezbrankovou remízu 0:0.

Na první zajímavou šanci se nečekalo dlouho. Už ve čtvrté minutě se ke střele dostal domácí Richter, ale jeho pokus skončil na horní síti Křížkovy branky. Ve třinácté minutě zahrozil Varnsdorf znovu. Durdevič se objevil před jihočeským brankářem, ten ale proti němu vyběhl a míč odkopl. Sedm minut nato střílel nebezpečně Fotr, ale těsně minul levou tyč. Pět minut před koncem prvního poločasu se prosadil nejlepší střelec soutěže Kalod, ale pro ofsajd nebyla branka uznána. Poslední větší šanci měl domácí Daníček, který z přímého kopu jen těsně minul Křížkovu svatyni. V prvních pětačtyřiceti minutách se tak stav neměnil.

Ve druhém poločase se hrál vyrovnaný fotbal, ale šancí příliš nenabídl. Pěknou střelu poslal v 66. minutě varnsdorfský Richter, ale Křížek byl opět úspěšnější. O čtyři minuty později napřáhl Táborský, ale Samoel si s jeho pokusem poradil. S přibývajícím časem se hrál více opatrný fotbal a vše směřovalo k bezbrankovému konci a dělbě bodů. Tímto výsledkem také utkání také skončilo. České Budějovice tak opět neprohrály a po bezbrankové remíze berou bod.

Další utkání Fotbalové národní ligy sehrají českobudějovičtí fotbalisté v pátek 26. srpna. Od 18 hodin přivítají na Střeleckém ostrově Znojmo.

FK Varnsdorf – SK Dynamo České Budějovice 0:0

ŽK: 3:0 (Knejzlík, Daníček, Filip). Diváci: 985. Rozhodčí: Berka – Vitner, Kožár.

FK Varnsdorf: Samoel – Zieris, Neuberg, Filip – Rys, Houser, Daníček, Richter, Knejzlík – Durdevič (60. Beránek), Fotr (64. Jakubov).

SK Dynamo České Budějovice: Křížek – Klesa, Šourek, Novák, Funda – Čavoš, Čermák – Pešek (68. Kadula), Benát (90. Bederka), Táborský (82. Wermke) – Kalod.

Štítky SK Dynamo České Budějovice, FK Varnsdorf, 2. česká fotbalová liga, 1. SC Znojmo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo třetí vítězství v řadě nezískalo. Z Varnsdorfu veze bod  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.