Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na další zápas Dynama se dostane víc diváků, přednost stále mají permanentkáři

Sedmé místo po základní části znamená pro Dynamo účast ve Skupině o Evropskou ligu. V semifinálovém souboji Jihočeši nastoupí proti Mladé Boleslavi a na Střeleckém ostrově se odehraje odveta v sobotu 27. června. Na zápas mohou vyrazit všichni držitelé permanentních karet, musí si ale v předstihu vyzvednout vstupenku.

Od včerejšího dne začalo platit vládní nařízení, které umožňuje zvýšit počet osob na sportovních stadionech. Stadiony mohou být rozdělené maximálně na pět stavebně oddělených sektorů s vlastním vstupem a vlastními sociálními zařízeními a každý z těchto pěti sektorů může být zaplněn maximálně pěti sty osobami. Zároveň ale platí, že daný sektor může být zaplněný jen z jedné čtvrtiny.

„Pro náš klub a náš stadion to tedy podle těchto pravidel neplatí tak, že bychom mohli na zápas pustit 2 500 diváků. Pokud se budeme snažit využít kompletně všechny naše tribuny, které rozdělíme na pět stavebně oddělených sektorů, můžeme stadion zaplnit z jedné čtvrtiny. Pro nás to v tuto chvíli znamená, že na tribunách může sedět necelých dva tisíce diváků,“ řekl PR manažer Dynama Aleš Strouha.

Velmi důležitou a zásadní informací pro všechny permanentkáře je to, že ke vstupu na stadion nebude možné využít plastovou kartu. Všichni držitelé permanentních karet si budou muset od dnešního dne do čtvrtka dojít na pokladny za Východní tribunou a tam po předložení permanentky dostanou vstupenku opravňující vstoupit na stadion. 

„Samozřejmě si uvědomujeme, že pro část fanoušků je toto nepříjemná informace. Všem se předem moc omlouváme za případné komplikace a věříme, že naše rozhodnutí pochopí. Naší snahou je, abychom stadion zaplnili, jak jen to bude možné a nemůžeme si dovolit, abychom pro permanentkáře blokovali celou kapacitu stadionu a poté polovina z nich vůbec nedorazila," vysvětlil Strouha.

Klub tedy touto cestou žádá všechny držitele permanentních karet, aby se od dnešního do čtvrtečního dne (vždy v časech od 10 do 18 hodin) dostavili na pokladny za Východní tribunou, kde jim bude po předložení permanentky vydaná vstupenka. Zároveň klub prosí fanoušky, aby vzali na vědomí, že nebude možné všem příznivcům vyměnit vstupenku na tribunu, kam mají zakoupenou permanentku. 

Plastové VIP karty na zápas s Mladou Boleslaví platí

Po tomto termínu již nebude možné vstupenky vyměňovat a zbylé nevyzvednuté vstupenky půjdou do klasického prodeje, který by začal v pátek. „Samotný prodej vstupenek se bude ale odvíjet od zájmu permanentkářů. V extrémním případě se může stát, že všichni permanentkáři si do čtvrtka vyzvednou svou vstupenku a v pátek by tak už nebylo co prodávat. O tom, jak bude situace ohledně prodeje vstupenek vypadat, budeme samozřejmě naše fanoušky průběžně informovat," uzavřel Aleš Strouha.

Zatímco plastové permanentní karty nebudou na zápas s Boleslaví platit a je potřeba si je do čtvrtka vyměnit za vstupenku, jiná je situace v případě plastových VIP karet. V případě VIP se klub vrací k režimu před pauzou zaviněnou koronavirovým onemocněním. To znamená, že držitelé VIP karet mohou bez omezení vyrazit na fotbal a u VIP vchodu pouze předloží svou VIP kartu. Stejným způsobem jako v minulosti platí i parkování v areálu na VIP parkovišti.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Petr Tibitanzl

Štítky Dynamo, zápas, domácí, vstup, vstupenka, VIP, Mladá Boleslav, Střelecký ostrov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na další zápas Dynama se dostane víc diváků, přednost stále mají permanentkáři  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.