Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dynamo zahajuje letní přípravu, fotbalisté pojedou do Rakouska

Ačkoliv sezona nejvyšší soutěže pro týmy ve skupině o záchranu ještě zcela neskončila, fotbalisté Dynama České Budějovice se už od zítra začnou připravovat na tu nadcházející. Její skládání bylo v letošním roce vzhledem k okolnostem epidemie koronaviru a nejisté termínové listině výrazně složitější. Při jejím plánování trenéři počítali s datem startu první ligy o víkendu 22. a 23. srpna. Pokud začátek nové sezony Ligová fotbalová asociace na svém grémiu změní, může doznat korekcí i samotná příprava.

Co se určitě nezmění, je start. Fotbalisté se po dvoutýdenní dovolené sejdou v pondělí 20. července ráno, aby společně nastoupili k tréninku. Během přípravného cyklu budou Jihočeši využívat domácí prostředí tréninkového areálu Složiště, kde odehrají i několik přípravných zápasů. Zpestřením letošního letního drilu bude soustředění v rakouském Kaprunu, které je v plánu od 10. do 15. srpna. Týden po návratu do Čech by pak měla podle původních plánů začít nejvyšší soutěž.

Dynamo má zatím v plánu sehrát pět přípravných duelů. Ve středu 29. července si má ve svém tréninkovém areálu zahrát s druholigovým Vyšehradem. V sobotu 1. srpna zamíří do Plzně k souboji s tamní Viktorií a 8. srpna vyzve v domácím prostředí Táborsko. Další dvě utkání by měli svěřenci Davida Horejše odehrát na soustředění v Rakousku, kde se dá očekávat účast kvalitních týmů. Soupeři jsou zatím v jednání.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto dynamocb.cz

Štítky Dynamo, příprava, fotbal, SK Dynamo České Budějovice, fotbalista, Rakousko, pandemie covidu-19, FC Viktoria Plzeň, Česko, David Horejš, Kaprun

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo zahajuje letní přípravu, fotbalisté pojedou do Rakouska  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.