Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Budějcké Dynamo založilo vlastní nadační fond. Černobílé srdce má zastřešit dobročinné aktivity klubu

Fotbalové Dynamo zakládá nadační fond. Ten nese název Černobílé srdce a jeho tváří se stal Jiří Kladrubský. Budějcký fotbalový klub dlouhodobě podporuje řadu dobročinných aktivit, které chce nyní zastřešit tímto fondem.

„Dlouhodobě se o charitu zajímám a jsem rád, že se Dynamo odhodlalo k založení nového nadačního fondu. Je mi velkou ctí být patronem Černobílého srdce,“ shrnul Jiří Kladrubský, který u loga nadačního fondu zapózoval před utkáním se Spartou.

O možnosti založení nadačního fondu uvažoval managment klubu již delší dobu. „Naše Černobílé srdce bije pro dobrou věc a už teď můžete podpořit vznikající fond koupí charitativních placek,“ popsal marketingový specialista Milan Džuba.

Mezi subjekty, které Dynamo podporuje, patří českobudějovické Centrum Bazalka, Dětský domov v Horní Plané nebo Potravinová banka Jihočeského kraje. Nadační fond se zároveň bude zaměřovat na podporu handicapovaných osob, dětí z dětských domovů a dětí s poruchou autistického spektra. Pokračovat samozřejmě bude v charitativní činnosti.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky fotbal, SK Dynamo České Budějovice, Černobílé srdce, nadační fond, Jiří Kladrubský, AC Sparta Praha, Džuba, Jihočeský kraj, Horní Planá

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budějcké Dynamo založilo vlastní nadační fond. Černobílé srdce má zastřešit dobročinné aktivity klubu  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.