Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Dynamo získalo bosenského fotbalistu Dejanoviče

Fotbalové Dynamo hlásí novou posilu. Na jih Čech míří dva týdny po startu nové sezony bosenský křídelník Alen Dejanovič. Třiadvacetiletý rodák z hlavního města si zahrál za mládežnické výběry Dinama Záhřeb. S budějckým Dynamem podepsal smlouvu do konce června 2026.

„Přestup jsme doladili velice rychle, za což patří dík jak samotnému hráči, který pozitivně a okamžitě reagoval na naši nabídku, tak hráčově agentovi. Co se týče Dejana, oceňujeme zejména jeho schopnosti v křídelních pozicích, ale také univerzálnost,“ říká nový sportovní manažer českobudějovického klubu Jan Podroužek.

Samotný Dejanovič přichází na jih Čech jako volný hráč. Naposledy oblékal dres Veleže Mostar.  V minulosti zároveň startoval také v reprezentačních týmech Bosny a Hercegoviny do 17, 18 a 21 let.

„Jsem velice šťastný a poctěný, že přicházím do tak velkého klubu s tak bohatou historií. Jsem nadšený z celého klubu, lidí, kteří tady pracují, a samozřejmě hráčů. Už se nemůžu dočkat, až to celé začne,” dodává nová posila Alen Dejanovič.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky Sport, fotbal, první, České Budějovice, Dejanovič

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo získalo bosenského fotbalistu Dejanoviče  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.