Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Dynamo v přípravě porazilo rakouský Amstetten, příští týden odletí do Turecka

Fotbalisté Dynama pokračují v zimní přípravě. Po remíze s Jihlavou vyzvali druholigového soupeře z Rakouska. V Českých Budějovicích nakonec i přes řadu zranění porazili Amstetten 6:3.

Trenéři v Dynamu zůstávají. Tým povedou Lerch a Kladrubský

Fotbalisty Dynama i nadále povede trenérská dvojice Jiří Lerch a Jiří Kladrubský. Českobudějovický klub to dnes potvrdil prostřednictvím tiskové zprávy. Tento týden vyzvou Jihočeši rakouského soupeře, poté zamíří na soustředění do Turecka. To vše...

České Budějovice trápí v úvodu přípravy na jarní část sezony několik zranění. Kvůli tomu dnes chybělo hned šest hráčů - David Broukal, Ondřej Čoudek, Vincent Trummer, Lukáš Havel, Michal Hubínek a Tomáš Zajíc. Individuální plán má dnes Dávid Šípoš, informoval klub. 

Sestava Dynama 
1. poločas: Janáček – Králik, Hák, Skalák, V. Hora, Osmančík, Ondrášek, Hellebrand, Alli, Sladký, Nikl.
2. poločas: Andrew - Pařízek, Němeček, Novák, Smejkal - Suchan, Böhm, Čermák - Polanský, Prášek, Šigut.

I proto do dnešního utkání zasáhla řada odchovanců. Po prvním poločase, ve kterém nastoupili z A-týmu například Zdeněk Ondrášek či Musa Alli, byl stav 2:2. Krásnou brankou srovnával díky střele z dálky Jiří Skalák. 

Ve druhém poločase Jihočeši zabrali a vyhráli 6:3. Dvakrát se trefili již zmíněný Skalák a Prášek, po jedné brance přidali Suchan a Böhm.

Už příští týden odletí Dynamo do tureckého Beleku, kde má na programu tři přípravná utkání.

„Mimo tréninky čekají hráče také tři střetnutí s prvoligovými soupeři z Polska a z Ukrajiny. Nejdříve změří naši fotbalisté síly se dvěma celky z polské Ekstraklasy - s Koronou Kielce a Górnikem Zabrze. Na závěr soustředění dojde na duel s prvoligovým ukrajinským týmem Kolos Kovalivka,“ uvedl již dříve mluvčí klubu Antonín Šrajer.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jakub Bartoš

Štítky dynamo, české budějovice, fotbal, amstetten

Dynamo v přípravě porazilo rakouský Amstetten, příští týden odletí do Turecka  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.