Počasí dnes28 °C, zítra20 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Kritika vedení Dynama? Klub zvažuje vyhození Kladrubského

Napjatou situaci v budějckém Dynamu neuklidnila ani ligová záchrana. Asistent trenéra Jiří Kladrubský na pozápasové tiskové konferenci pronesl výtky směrem k vedení klubu. Reakce na sebe nenechala dlouhou čekat. Podle vedení klubu nejsou informace pravdivé a bude nutné zvážit další působení Jiřího Kladrubského Dynamu.

Podle portálu inFotbal.cz Dynamo čeká náročné léto, osm hráčů v klubu končí, jak odhalil asistent trenéra Jiří Kladrubský. „Za čtrnáct dní začínáme a nemáme hráče. Já se ptám, co bude dál?,“ řekl Kladrubský na tiskové konferenci. „Je 2. června a nemáme výplaty. Je mi jedno, jestli mě vyhodí. Mám právo se ptát, co bude dál,“ doplnil Kladrubský.

Právě informace o prodlení výplat vyvolala reakci u vedení klubu. „Informace, které byly na pozápasové tiskové konferenci Jiřím Kladrubským prezentovány, se nezakládají na pravdě. Výplaty k dnešnímu dni jsou v prodlení dvou dnů, jiné závazky klub vůči hráčům nemá. Asistent trenéra Jiří Kladrubský navíc k podávání těchto informací nebyl oprávněn a porušil své pracovní povinnosti a smlouvu. Klub také zváží další působení Jiřího Kladrubského v klubu,“ uvedlo dnes vedení klubu ve svém prohlášení.

Více k tématu:

Ptám se majitele, co s klubem bude, řekl po baráži asistent trenéra Dynama

Asistent trenéra fotbalistů Českých Budějovic Jiří Kladrubský ani poté, co Dynamo v baráži proti Táborsku zachránilo první ligu, nedokázal říci, co s klubem bude. Po remíze 1:1 v dnešní odvetě na tiskové konferenci připustil, že vedení dluží hráčům...

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky Jiří Kladrubský, SK Dynamo České Budějovice, tisková konference

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jan Svatek

Proč si Koubek pořizuje drahou hračku (prvoligový tým), když na její provoz nemá prašule?

Středa, 5. června 2024, 09:36Odpovědět

Kritika vedení Dynama? Klub zvažuje vyhození Kladrubského  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.