Počasí dnes18 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Divoká karta poslala do finále E.ON Junior Cupu dva týmy

Ze svátečního turnaje E.ON Junior Cupu v Hluboké nad Vltavou postupují do Velkého finále hned dva týmy. Jako vítězové se do Otrokovic probojovali hráči Bohemians 1905 a divoká karta poslala ze stříbrné pozice do finále i SKP České Budějovice.

Desetileté fotbalisty na trávník do Hluboké nad Vltavou přijeli podpořit fanděním i jejich vzory. Z českobudějovického Dynama navštívili E.ON Junior Cup Miloš Brezinský, Filip Rýdel a Michal Klesla.

Další regionální kolo přiblížilo nejlepšího hráče turnaje jeho fotbalovým snům. Ten se totiž podívá do Fotbalové školy Petra Čecha. Odměnu v podobě týdenního pobytu si odvezl Dominik Gábor z Bohemians 1905, který také aspiroval na titul nejlepšího střelce. V penaltovém rozstřelu ale nakonec nejlepšího střelce vybojoval Jan Schönbauer. Nejlepším gólmanem byl vyhlášený Martin Červenec z budějovického Dynama.

Velkému zájmu se na tomto regionálním kole těšila také jedenáctiletá Simona Jandová z Trhových Svinů. Simona je již třetím rokem účastnicí E.ON Junior Cupu a v loňském roce získala i titul nejlepší hráčky. Také na hlubockém turnaji hlasovali diváci o nejférovějšího hráče turnaje pomocí Bílé karty Fair play, který získal čtyři vstupenky na zápas české fotbalové reprezentace.

Na Hluboké se také v rámci doprovodného turnaje představil herec Jiří Mádl. Ten také na několika turnajích E.ON Junior Cupu předává desetiletým fotbalistům poháry za vítězství. Diváci si své fotbalové umění mohli vyzkoušet ve fotbalových dovednostních disciplínách a prohlédnout si elektromobily a závodní speciál na CNG.

Konečné pořadí

1. Bohemians 1905, 2. SKP České Budějovice, 3. TJ Lokomotiva České Budějovice, 4. SK Dynamo České Budějovice, 5. TJ Spartak Trhové Sviny, 6. TJ Hluboká nad Vltavou, 7. SK Slavia České Budějovice, 8. Slavoj Lednice, 9. TJ Slavoj Hrdějovice, 10. FC Vlachovo Březí, 11. Blaník Strunkovice, 12. Sokol Olešnice.

Tisková zpráva

Štítky finále, E.ON, Hluboká nad Vltavou, Bohemians 1905, SKP České Budějovice, fotbal, SK Dynamo České Budějovice, Otrokovice, Petr Čech, Miloš Brezinský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Divoká karta poslala do finále E.ON Junior Cupu dva týmy  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.