Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Fanoušci půjdou na fotbal zadarmo, vstupné zaplatí hráči

Po nevydařeném vstupu do jarní části sezony čeká na fotbalisty Dynama první z klíčových utkání v boji o záchranu v Gambrinus lize. Tento pátek od 18 hodin se Jihočeši doma na Střeleckém ostrově střetnou s 1. FK Příbram.

Na tento přímý souboj dvou celků bojujících o záchranu v Gambrinus lize budou mít fanoušci vstup zcela zdarma!

Volné vstupné na zápas bude pro hráče A týmu také určitou formou trestu za velice nevydařené vystoupení v posledních dvou zápasech - doma se Zbrojovkou Brno a na hřišti Dukly Praha.

„Hráči do klubové pokladny zaplatí kompletní ztrátu na vstupném z tohoto utkání. Čím více fanoušků tedy na utkání s Příbramí dorazí, tím větší finanční postih na hráče čeká,“ říká obchodní a marketingový manažer Dynama Radim Šupka.

„Všichni jsme si samozřejmě vědomi současných výsledků a postavení v tabulce. Naše situace skutečně není jednoduchá, přesto právě v tuto chvíli budou naši fotbalisté potřebovat podporu od fanoušků. Proto jsme se rozhodli, že se na zápas s Příbramí nebude platit žádné vstupné. Chtějí-li fanoušci vyjádřit nespokojenost se současnými výsledky a potrestat tak hráče, mohou to učinit tím, že dorazí přímo na stadion,“ dodává Šupka.

Tisková zpráva

Štítky fotbal, SK Dynamo České Budějovice, 1. FK Příbram, finanční trest, vstupné zdarma, 1. česká fotbalová liga, Střelecký ostrov, FC Zbrojovka Brno, FK Dukla Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Espedito Spasitel

nebo by za to divákům měli zaplatit... to by byla návštěva

Středa, 3. dubna 2013, 07:57Odpovědět

Fanoušci půjdou na fotbal zadarmo, vstupné zaplatí hráči  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.