Počasí dnes18 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Fotbalisty Táborska posílí bývalý rebel Šimák

Někdejší fotbalový reprezentant a záložník Sparty Praha Jan Šimák bude na podzim působit v druholigovém Táborsku. V neděli o tom informovali webové stránky jihočeského klubu.

 

Předseda představenstva Táborska Jiří Smrž sdělil, že Šimák bude v Táborsku prozatím působit půl roku. "V pátek se uskutečnilo jednání mezi mnou, Honzou Šimákem a trenérem Zákostelským. Dohodli jsme se na podmínkách půlroční smlouvy. Hráč by pak chtěl znovu odejít do zahraničí, které preferuje, ale uvidíme, jak bude situace vypadat," uvedl Smrž.

Šimák hrál naposledy třetí německou ligu za Carl Zeiss Jena. Dříve hrával za Blšany, Hannover, Leverkusen, Spartu Praha nebo Stuttgart. Třiatřicetiletý středopolař má pověst problémového hráče, v minulosti ho provázely velké problémy s alkoholem a musel podstoupit ústavní léčbu. Před deseti lety odehrál Šimák svůj zatím jediný zápas za národní tým, když byl u výhry 4:1 nad Slovenskem.

Foto: Skysports.com
Napsal: Jiří Štádler, Mediafax
 

Štítky okres Tábor, Jan Šimák, AC Sparta Praha, Jiří Smrž, Bayer 04 Leverkusen, Carl Zeiss AG, VfB Stuttgart, FK Chmel Blšany, Mediafax, Hannover

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisty Táborska posílí bývalý rebel Šimák  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.