Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Fotbalový útočník Marković je na odchodu, míří do Brna

Třiadvacetiletý útočník odchází z českobudějovického Dynama na vlastní žádost. Srbský rodák měl na jihu Čech hostovat až do konce sezony, situace se ale změnila a Miroslav Marković má namířeno do brněnské Zbrojovky.

„K ukončení spolupráce s Miroslavem Markovićem došlo na jeho vlastní žádost. Pod trenérem Soukupem nenastupoval v základní sestavě a i přesto, že jsme měli ve smlouvě o hostování opci na přestup, přál si, aby mohl hostování předčasně ukončit,“ odůvodnil Markovićův konec v Dynamu generální manažer Jiří Kotrba.

S fotbalisty Zbrojovky Brno by měl Marković už ve středu odletět na herní soustředění. Jednání mezi kluby dospělo do fáze, kdy se dolaďují už jen detaily.

„V jednání o získání Markoviće jsme vyřešili všechny záležitosti, které bránily dohodě,“ uvedl na klubovém webu sportovní ředitel Zbrojovky Zdeněk Kudela.

Srbský fotbalista nakoukl do české ligy v devatenácti letech v dresu Baníku Ostrava, poté působil ve druholigové Vlašimi, dále Žižkově a od roku 2011 také v Dukle Praha. Do Českých Budějovic zamířil loni v létě, kde v patnácti zápasech pokořil soupeřovy brankáře třikrát.

Štítky FC Zbrojovka Brno, přestup, útočník, Miroslav Marković, SK Dynamo České Budějovice, fotbal, Česko, Jiří Kotrba, FC Baník Ostrava, FK Dukla Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalový útočník Marković je na odchodu, míří do Brna  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.