Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hráči Dynama při cestě městem rozdávali vstupenky

Budějcké fotbalisty čekají poslední tři utkání letošního ročníku Gambrinus ligy na vlastním trávníku. Klub si pro své fanoušky připravil na každý z těchto zápasů tři různé akce, které by měly zvýšit zájem o Dynamo a přilákat na rozhodující mače sezony co možná největší počet fanoušků.

Tento týden v úterý se A tým vydal do centra města, kde od 14 do 16 hodin jezdil autobusem MHD v klubových barvách a rozdával fanouškům zdarma vstupenky na zápas s Jabloncem, který se bude hrát v pátek od 18 hodin.

Fotbalisté Dynama budou mít v závěru sezony v honbě za záchranou Gambrinus ligy plné ruce a nohy práce. Klub si moc vážil toho, že na poslední domácí zápas s Příbramí dorazilo více než tři a půl tisíce diváků a podobné množství fanoušků by rád na Střeleckém ostrově přivítal i v závěrečných duelech.

„Přestože jsme důležitý zápas s Příbramí prohráli, panovala na zápase díky volnému vstupnému velmi dobrá atmosféra. Byli bychom moc rádi, kdyby podobnou oporu ve fanoušcích našli hráči i v posledních třech duelech,“ řekl obchodní a marketingový manažer Dynama Radim Šupka.

SK Dynamo - FK Baumit Jablonec (pátek 19. dubna od 18 hodin)

Autobus v úterý zastavoval na jednotlivých přesně daných zastávkách MHD. Hráči Dynama na každé vždy vystoupili a fanouškům rozdali volné vstupenky na střetnutí s Jabloncem.

Zájemci samozřejmě od fotbalistů získali také podepsané kartičky a další propagační předměty klubu. Každý se mohl s hráči například i vyfotografovat. Autobus jel podle přesně dané trasy a fanoušci se tak mohli v případě zájmu i svést do vybrané zastávky podle jízdního řádu.

Celá akce proběhla až nad očekávání příjemně. Fotbalisté Dynama se zpočátku obávali reakce fanoušků, nakonec se ale vše neslo ve velice pozitivním duchu a příznivci byli spokojeni. Autobusem se vydali prakticky všichni hráči A týmu a většina z nich se velmi aktivně do rozdávání lístků zapojila.

„Určitě to bylo velice příjemné. V posledních týdnech jsme mnoho radosti nezažili, ale při této akci jsme viděli velice pozitivní odezvu lidí ve městě. Věřím, že většina z nich, co od nás vstupenky dostala, se v pátek na zápase objeví,“ uvedl kapitán týmu Roman Lengyel, který byl při rozdávání vstupenek jedním z nejaktivnějších.

Soutěž o vstupenky s Budějckou Drbnou

Kdo fotbalisty Dynama v ulicích Budějc nepotkal a volné vstupenky tím pádem nemá, lístky může získat od Budějcké Drbny. Stačí správně odpovědět na následující otázku a čekat, zda bude jedním ze třech vylosovaných čtenářů, kteří získají po dvou lupenech. Vaše tipy očekáváme do páteční 13. hodiny odpolední na e-mailu redakce@budejckadrbna.cz.

Jakým výsledkem skončil minulý domácí zápas Dynama s Příbramí?

A) 0:1
B) 1:1
C) 2:1

Do zprávy nezapomeňte připsat vaše jméno a telefonický kontakt. To proto, abychom se mohli s výherci bezprostředně po losování spojit.

SOUTĚŽ SKONČILA

Dynamo prohrálo domácí zápas s Příbramí v poměru 0:1. Správně tedy byla možnost A.

Při losování výherců se štěstí usmálo na čtenáře Milana Vicka, Andreu Sigmundiovou a Pavla Jaukera. Všichni získávají po dvou volných lupenech na dnešní duel Dynama proti Jablonci. Blahopřejeme!

Tisková zpráva

Štítky fotbal, SK Dynamo České Budějovice, cesta hráčů městem, rozdávání volných vstupenek, vstupenka, fotbalista, 1. česká fotbalová liga, FK Baumit Jablonec, 1. FK Příbram, Drbna.cz, Roman Lengyel, Střelecký ostrov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hráči Dynama při cestě městem rozdávali vstupenky  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.